♡ Just girly things







♡ Är snart framme i Lofsdalen, finally

Vi har nu mött skylten om att vi har kommit till Lofsdalen! :) Äntligen säger jag bara... Jag älskar att vara här i fjällen! :) Vi får se om vi bara myser i stugan nu på eftermiddagen eller om vi tar en tur på skotern, kanske åker och bowlar...? :) Vad vet jag! Mysigt ska vi ha iallafall.

Uppdaterar er mer senare! Ha en fortsatt bra lördagskväll ♡


♡ Vi drar till fjällen, fest hela kvällen

Goodmorning boys and girls ♡ Som ni ser på rubriken så är vi påväg till fjällen. Detta har jag längtat efter! Vi kommer att vara där tills nästa fredag, alltså hela lovet. Därför blir det klent med skrivandet, men ska absolut göra mitt bästa för att uppdatera er med bilder och sådant! Tänker ha en grym vecka i Lofsdalen!

Nu ska jag vila en stund så att tiden går fortare. Jag uppdaterar er när vi har kommit fram till stugan och fått i ordning på allt! Ha ett underbart lov alla fina läsare! Take care


♡ Goodmorning everybody

Hoppas ni har sovit riktigt gott, för det har jag gjort! :) Idag är jag ovanligt pigg trots att jag bara sovit cirka 3 timmar inatt, det är helt sjukt. Men det är sista dagen och sen är det lov, så detta måste jag bara klara av! :) Jag ska försöka få i mig lite frulle innan det är dax att dra mig mot den där tidiga bussen. Jag verkligen hatar att åka buss helt ensam när det är mörkt ute, man vet aldrig vad busschaufförer kan få för sig. :)

Å förresten! En ny header är på G, hoppas jag hinner få upp den innan jag åker till fjällen. Det har krånglat så mycket den senaste tiden, därför den aldrig har kommit upp. Men det är dax för byte, verkligen! :)


♡ En härlig och fräsch vår outfit

 


♡ Snart dax för ännu ett kvällspass

Just idag snurrar tankarna i mitt huvud.. Jag känner mig både förvirrad och trött i hela kroppen. Hur mycket energi kan man göra av med egentligen? En sak har jag lärt mig här i livet.. Det är att när någonting i livet känns fel eller när stunder kommer som du långt ifrån vill uppleva då är det dags att börja tänka om.. Då är det dags att börja se dig omrking och börja ta kontrollen. Snart dax för ett kvällspass!

Innan jag drar mig mot Järvsö så stoppar jag i mig lite glass tillsammans med pojkvännen! Är riktigt trött idag som ni kanske märker. Inte alls min dag idag! Men en kväll med pensionärerna står jag nog ut med. ♥


♡ Mina tre kommande dagar


♡ Dissar tre olika saker




pink heart for myspace Folk som blir lyckliga utav att förstöra förhållanden och för andra för att själv må bra. Liksom, vad fan är det för mening? Du förlorar bara på det själv tillslut!  :)

pink heart for myspace Folk som inte vågar stå för vem dom är men ändå är så kaxiga. Sedan när man tar reda på vem det är så blir det knäpp tyst, detta är patetiskt. Småbarn! :)

pink heart for myspace Att snön kom tillbaka när våren äntligen var påväg! - När kommer den för att stanna? :(

♡ Att dricka alkohol som gravid

Man skadar ju det lilla livet som är inut i sig, som man själv har skapat. Man kan t.ex få missfall, barnet kan bli skadat osv! Att det ens finns människor som gör det förstår jag inte, lite längre kan man väl ändå tänka om man ska bli mamma. Planerar man att man ska skaffa sig ett barn som man sen ska kalla sitt eget barn, avstå ifrån alkohol. Hur svårt kan det vara liksom? :( Det är väl för erat egna barn ni gör det. Att riskera att få missfall eller att få ett skadat barn bara för att ni ska få dricka, det låter ju helsjukt.

Syftar inte på någon speciell person, men jag vet mammor som har gjort det under sin graviditet.



♡ Ännu en tidig morgon för mig

Godmorgon på er! Ännu en tidig morgon för mig idag, ville bara fortsätta sova imorse! Men upp kom jag och just nu önskar jag att dagen kommer gå riktigt fort! Imorgon har jag sovmorgon eftersom att jag kör ett kvällspass till 20.00 då, så det ska bli rätt så skönt att få sova ut...! Ännu skönare att det snart är lov.

Hade fått en kommentar igår kväll
" Fortsätt uppdatera såhär! Det är mycket roligare att läsa bloggen då du uppdaterar oftare och lite varierande. Kram " Det ska jag ta till och försöka med! :) Har sett att statistiken har blivit bättre dom tre senaste dagarna, riktigt roligt faktist! :)Tack för att du skriver så jag vet vad jag ska fortsätta med. Dock så kommer uppdateringen suga då jag är i fjällen. Kraam!


♡ Sitter på bussen påväg hem

Då var denna dag avklarad och jag känner mig mer död än levande. Sitter som sagt på bussen påväg hem från Järvsö och ska hem till syster Sara och fira henne som fyller 22 år idag! Grattis bästa ♡ Ska även passa på att mysa en massa med världens finaste kille som ni ser på bilderna nedanför när jag äntligen har tid! 

Jag får se om jag däckar så fort jag kommer hem senare eller om jag får orken att uppdatera er något. Annars så får vi helt enkelt höras mer imorgon. Nu ska jag vila en sväng! Puss så länge ♡


♡ Låt ingen sudda ut ditt leénde

 Låt ingen sudda ut ditt leénde som dina läppar bär. Låt ingen trycka ner dig, låt ingen bestämma vad du ska göra och inte göra. Låt ingen tala om för dig vem du är för det vet bara du.

Låt ingen få dig att tro att du inte kan, tvivla aldrig på dig själv. Det är det sista du ska göra! Skit i vad folk tycker eller säger om dig det finns bara en anledning till varför dom inte tar sig till din framtid! :) Det finns hur mycket möjligheter som helst, hur många chanser och när du väl får den.. ta den! Du kan om du vill..  :)

♡ Nu är jag tillbaka efter 2 vilodagar

Godmorgon alla fina! :) Är nu tillbaka på praktiken efter 2 dagar som ledig! Idag är jag med en annan och inte min handledare eftersom att hon inte är här idag. Så det ska bli spännande, men lite nervöst också! ;) Kommer hem vid halv fyra, så uppdaterar jag er mer då ♡ För nu ska jag gå upp till min avdelning. Ha en bra dag! :)


♡ Är nu hemma från Alfta

Är nu hemma från Alfta och har även varit och köpt mina två bar stolar, vi åkte även förbi huset som vi flyttar till om cirka 3 månader. Jag kan bara säga det, vad jag längtar nu! Det är så nära och allt kommer bli så bra. Vill börja flytta in nu och få inreda precis som vi vill ha det! Åh, längtan är stor ♡

Nu tappar vi upp vattnet och ska strax lägga oss i ett varmt bad innan det är dax för tv mys resten utav kvällen med lite onyttigt käk på det! Ett perfekt slut på denna ledighet ♡ 4 långa dagar kvar, sen lov!


♡ Ligger ute i solen och jäser

Godmorgon! Sovit som en prinsessa inatt... :) Ligger just nu ute i solen tillsammans med Marcus och jäser såhär sista dagen utav ledigheten. Imorgon är man tillbaka i fyra dagar, känns som att dom kommer att gå väldigt segt. Anyway, vi ska snart fixa till oss för att åka och köpa bar stolarna och sedan vidare till Alfta för att byta lite saker inför fjällen resan på lördag! :) Ha en underbar dag alla fina! ♥


♡ Johan Falk & beställt hem kläder

En lugn och mysig söndagskväll är precis vad jag behövde ♡ Tittar på Johan Falk och har nyss beställt hem lite kläder. Även köpt två stycken bar stolar inför flytten som jag ska hämta imorgon! :) Ikväll är jag så himla glad, allt känns så nära. Det kommer att bli så himla bra!! :) En perfekt söndagskväll. ♥


♡ Svaren från frågestunden

Vart ska ni flytta? Å när? Hur känns det att flytta? Ni som bott i Vallsta jämt typ ... :o
♥ Vi ska flytta till Arbrå där vi en gång har bott. I början av sommaren får vi flytta in där och det känns både bra och dåligt. :) Roligt med nytt men ändå tråkigt när man har halva släkten här och alltid bott här typ.

Varför var du nykter i ett halv år? Någon speciell anledning eller kände du bara för det?
Hade ingen speciell anledning till att vara nykter i ett halv år. Utan jag gjorde det mest för att jag ville prova mig själv och jag klarade det! Så... Jag hade faktist ingen speciell anledning! :)

http://iform.se/files/bonnier-ifo/imagecache/630x250/vin.JPG

Hur länge har du&M varit ihop? Å förlovade? Bor ni fortfarande tilldammans? :) Kraaam
Vi har varit tillsammans i 1 år och 3 månader den 3e och förlovade har vi varit i snart ett halv år. Yes, det gör vi fortfarande också! Kram på dig också. :)

Riktigt mysiga och härliga bilder du har! Älskar att läsa dina inlägg för det är något speciellt. Fortsätt såhär bruden!!! Skit i som patetiska idioterna som kommenterar anonymt. <3<3<3
Oj! Vad roligt att höra... :) Tack så mycket! ♡♡

Är du gravid? Rykten som gåt bara...
Gravid? Tok heller. Hm, rykten? Något jag missat.

http://www.euroclinix.se/images/pressarea/gravid-kvinna-m.jpghttp://www.euroclinix.se/images/pressarea/gravid-kvinna-m.jpg

♡ Min första lediga dag, eller helg...?

Godmorgon! Eller ja morgon, vi har varit vaken sedan klockan 10.00! ;) Vi har hunnit städat och tagit fram väskorna för att packa inför fjällen. Men först ska vi ut i det underbara fina vädret en stund och sola! Resten utav dagen ska jag bara ta det lugnt och mysa på med mina fina. ♡ Nu är jag ledig i 2 dagar, sedan jobba 4 dagar och sen får jag ta mitt underbara efterlängtade lov! Det kan jag kalla underbart. :)


♡ Står ute och väntar på hämtning

Godkväll! Nu har jag precis slutat för denna dag. Så mysigt att jobba kvällar ♡ Nu står jag ute och fryser ihjäl och väntar på att Göran och Marcus ska hämta mig. Nu är jag ledig i 2 dagar och sedan kör jag på i 4 dagar innan jag tar mitt efterlängtade lov och drar härifrån! Det ska bli så himla skönt att få åka iväg.

Anyway... Nu måste jag stänga ner och stoppa i händerna i vantarna innan jag fryser ihjäl! Men vi får se om jag orkar uppdatera er hemma annars hörs vi imorgon. Puss ♡ Och hoppas ni haft en bra lördag!


♡ Hemma från handbollen

Är nu hemma från handbollen! Brudarna förlorade men var jätte duktiga. :) Man blir sugen på att börja igen, men näe ... Nu myser vi framför finalen av gladiatorerna och laddar hem en film. Sen ska vi mysa ner i ett varmt bad, en underbar kväll! 
 
Imorgon ska jag ta sovmorgon med älskling innan han drar sig ut på isen för att grilla... Här får man istället åka på ett kvällspass! Trist :( 
 

♡ Påväg till Bollnäs med älskling

Hann tyvärr inte blogga hemma...! Så jag gör ett snabbt inlägg från mobilen. :) Är påväg till Bollnäs med älskling för att titta på tjejernas handboll. Sen ska vi hem och bara mysa! Skönt med sovmorgon imorgon och ett kvällspass. 
 
Nu ska jag ta och avrunda! Får se om jag uppdaterar mer senare. Puss
 

♡ Big brother Annica och Marcelo

Kan ni tänka er att Annica & Marcelo fortfarande är ett par? När dom gick ut ifrån big brother huset trodde jag aldrig att dom skulle vara tillsammans. Utan att Marcelo skulle playa runt redan första natten med andra brudar och att Annica skulle sitta där alldeles förstörd igen. Men där hade man fel, idag är dom ett par, bor tillsammans och hon har t.om lämnat Östersund för honom. Tänk vad fel man kan ha! :)

Varför jag skriver detta inlägg är för att jag har ikväll suttit och kollat på klipp ifrån big brother under dom tre senaste åren och bara längtar efter att få det tillbaka. Tänk vad man har skrattat!!! :) Sen en sak till jag tänkte på, dom tre senaste åren har tre tjejer hittat sin kärlek där inne. Vad tror ni, får vi tillbaka big brother?


♡ Klockan är 05:22 och jag ska åka

Goodmorning ♡ Klockan är 05:22 och jag är vaken... Det gick verkligen segt att kliva upp idag efter att ha fått sovit ut två dagar på min lediga tid. Men nu kör jag på ända fram tills på söndag, då får jag ta helg i två dagar. :) Kommer kännas riktigt trist att behöva jobba ihelgen då alla mina vänner och pojkvännen har helg... Men så är det!

Anyway... Har fått i mig lite frukt nu innan jag ska dra mig till bussen mot Järvsö där några timmars praktik väntas! Äter riktig frukost där när jag börjat, så får jag lite tid att sova på bussen... Haha! Tröttis. :)


→ Frågestunden blir längre än bestämt

Godkväll! ♡ Som ni märkt så har jag inte uppdaterat er idag. Har bara haft en mysig dag tillsammans med Sofia och mamma, sådant behövs ibland ♡ Nu myser vi framför tvn och inväntar Sofias änglar. Imorgon ska jag upp 04:45 efter två underbara dagar som ledig, bara att kämpa sig upp! :)

Nu ska jag ta och avrunda. :) Btw, som ni ser på rubriken så blir frågestunden längre än bestämt. Den kommer att avslutas på lördag eller söndag! Såå, ni har fler dagar på er. Fråga på!!! :)


♡ Frågestund pågår, ingen fråga är för dum

Den avslutas imorgon under dagen eller på kvällsidan beroende på tid.

♥ Svarar bara på kommentarer i detta inlägg
♥ Svarar inte på för personliga frågor
♥ Men ändå så kom ihåg, ingen fråga är för dum
♥ Var gärna inte anonym. Skriv hela namnet eller ange din bloggadress (Om du har förståss)

♡ Njuter av min första lediga dag

Godmorgon! Igår sov jag middag i fyra timmar och somnade före tolv och sov tills klockan 10.00 idag! Det kan jag kalla underbart, riktigt utvilad! :) Nu har vi fått i oss lite frukost/lunch och Marcus ska snart åka iväg och tona mammas bil och jag håller på och laddar hem en film som jag ska mysa framför medans. Älskar sådana dagar som denna! ♡ Tänk om man kunde få flera...

Kolla in mitt blåmärke som syns mer idag än vad det gjorde igår... :( Och nej, jag har inte en sådan tjock hals som det ser ut att jag har... Haha, åh typiskt mig ♡




♡ Trött, sur och blåmärke i ansiktet

Oh shiit...! Ni anar inte hur trött jag är nu. Ögonen svider, huvudvärken är på G och är på riktigt dåligt humör, det tar på en att kliva upp 04.40 på morgonen! Inte nog med det så har jag fått ett fult j*vla blåmärke i ansiktet. Får testa ta på mig 1000kg smink så kanske det inte syns! Ah, ni ser vilken dag jag haft/har. :)

Anyway...! :) Nu ska jag byta om till mjukis kläder och sova en liten stund sen ikväll blir det film kväll. För nu är jag ledig i 2 hela underbara dagar! :) Ska sova och bara njuta ♡♡

 

♡ En tidig morgon, stressad

Godmorgon! Nu halv sex på morgonen sitter jag på 51an påväg till Järvsö, börjar inte förrän klockan 07.00... Men så kan det gå när man pendlar! ;) Hann iallafall få i mig en riktigt god frukost så att jag blev pigg iallafall. Nu hade jag tänkt att avrunda lite snabbt så att jag hinner stänga igen ögonen innan det är dags att kliva av. ;)

Imorgon är jag ledig från praktiken vilket känns toppen, behövligt efter att få kliva upp såhär tidigt! ;) Men som sagt har fyra veckor kvar... ;) Ha det så bra! Puss ♡


♡ Min första dag på praktiken

Här var det tomt, alldeles för tomt! Men jag hade varken ork eller tid imorse klockan fem att uppdatera er, så därför fick det vänta tills nu då jag slutat. Det är såhär det kommer att vara nu, tomt... Men jag ska försöka göra mitt bästa med att få tid att uppdatera er vad som händer. :)

Jaha, då var min första dag på praktiken avklarad. Är på ett ställe där jag stor trivs (Varit där förr, för er som inte vet det) så det känns jätte skönt. Dock, så blir man ju väldigt slut och trött i huvudet av att behöva kliva upp fem på morgonen och jobba en längre tid. Men detta var bara en dag av fyra veckor...! Har en lång tid framför mig kvar, dags att börja se det lite positivt! :) Ha en fortsatt bra dag alla! 


♡ Ett avslappnande bad med älskling

Vilken kanon dag det har varit! :) Vi har varit ute mestadels och bara tagit det lugnt. Nu har vi precis legat i ett hett avslappnande bad och älskling tog sig en öl! Detta är en underbar söndag ♡ Nu ska jag stänga ner datorn och bara koppla av. Blir att krypa ner i sängen tidigt idag eftersom att klockan står på 04:30 imorgon... Hallelujah!

Hade mer än gärnat kollat på Johan Falk som dom flesta andra gör... Men det fungerar inte att sova 4,5 timme! Nu ska jag stänga ner. :) Vi hörs mer imorgon hoppas jag! Ha en bra söndagskväll ♡


♡ Imorgon börjar jag min APL

Detta är mina fyra kommande veckor. Förstår ni? Detta ska jag stå ut med i fyra veckor. Visst ska det bli roligt att komma tillbaka till alla söta pensionärer och dom som jobbar där. Har verkligen hamnat på ett kanon ställe, det är liksom inte det... Utan det är det, jag pendlar. Varje dag jag börjar 07.00 får jag åka klockan 05.20, hur roligt tror ni det känns? Inte alls peppad på detta alltså!

Jag får också jobba helger, liksom titta sista veckan...? En dag ledighet, en enda jävla dag! Nä fyfan... Är verkligen otaggad på detta. Men jag får försöka se framåt och tänka på att jag faktist trivs där!

Som ni ser och har märkt utav denna text så har jag fullt upp i 4 veckor. + lovet då jag inte kommer att vara här hemma, utan i Lofsdalen! Så, gissa vad jag nu tänker komma med? Skrivandet kommer verkligen suga hårt, jag kommer bara uppdatera er då jag har ork och tid. Hoppas ni förstår ♡


♡ En sista dag, en underbar dag

Godmorgon alla skönheter! ♡ Idag är det en underbar dag. :) Har ätit en god och lång frukost tillsammans med familjen vilket nästan aldrig händer medans solen sken in genom fönstret. :) Bestämde mig för att klä på mig och gå ner till sjön på en promenad med hundarna, så det har varit en bra och skön förmiddag! :)

Vad händer mer idag då? :) Har ingenting speciellt att göra eftersom att allt är färdigt redan, ska bara göra någon matlåda till så är allt färdigt. Tänker ta det lugnt resten av dagen och bara njuta utav ledigheten. ♡


♡ Grattar världens bästa morfar

Nu går vi över till mormor & morfar för att fira honom. ♡ Har även varit super dålig uppdatering idag, men har haft lite att göra och inte riktigt haft tid för datorn... :) Så, nu ska jag skynda på lite så får vi höras mer senare! :)

Visst är den tavlan söt som vi hittade? Perfekt present till en underbar morfar ♡ Finns även till en speciell person, syster, mamma och pappa osv. Jätte fina texter på alla tavlor!! :)


♡ Brr... Kallt både ute och inne idag

Godmorgon! Här vaknade vi tidigt idag för att jag frös så himla mycket, inte konstig att man gjorde det när det 18 grader inne och -18 utomhus! Så här var det bara till att börja elda... ;) Idag ska jag och Marcus försöka städa ute hos oss och rensa bort lite skitsaker eftersom att det snart är dax för flytt. Shit! Tiden går fort. :)

Vi ska även få bort julsakerna, kan ni tänka er? ;) Vi två har inte orkat tagit ner julstjärnorna ännu, pinsamt... Haha! Men idag ska dom bort och upp med nya lampor! Är ju faktist snart sommar. ;)


♡ Typical Linn Nyman, vad fan...?!

Alltså vad fan är detta? Detta är alldeles för sjukt för att förstå. Om någon begår självmord/dör/blir mördad, gör man så här då? Du/ni som gjort det måste vara så jävla fega. Idioter är vad ni är, tänk till förihelvete! Tänk på hennes nära och kära, hur fan tror ni det känns för dom? Det är fan helt jävla sjukt.

Vad är det för jävla värld vi lever i egentligen? Svin.


♡ Så jävla fega som kommenterar anonymt

Det är 10+ ute men iskalla vindar... Inte okej! :( Har varit en sväng till Bollnäs och köpt ett nytt mobilskal, saker till både fjällen och praktiken! (Kan säkerligen visa i ett inlägg senare) Har även hunnit suttit ute i solen en stund, men det blåser ju så mycket. Nu ska jag städa iordning här lite ♡

Ni som kommenterar anonymt, varför? Det tar 1 minut att kolla upp erat IP-nummer och se vart det är skrivet ifrån, hur dum får man vara? Era kommentarer svarar jag på, dock inte här så att alla ser. Det är väl det ni är ute efter, töntar? Haha, i'm just saying... Get a fucking life! :)


♡ Provar på något nytt till frukost

Mår lite bättre nu...! Så ska ta och försöka få i mig något i magen, ska ta och prova dessa nya sorter som mamma köpte med sig hem igår. Det låter riktigt gott faktist! :) Sedan ska jag sätta mig ner och redigera lite bilder och fippla lite här på bloggen. Vi får allt se hur jag kommer att må och vad som händer! ;)

 

♡ Vad är det som händer med min kropp?

Skit i inlägget nedanför om att jag var så himla pigg och glad idag... Blev ingen skola idag! Min mage tillät tillslut inte det...  :( Och nu detta, vad är det för prickar jag fått på min hand? Jag som inte varit riktigt "sjuk" på månader. Hoppas detta gått över innan måndag då min APL börjar! Vill inte börja med att sjukanmäla mig. Åhå!  :( Nu ska jag gosa ner mig i soffan och hoppas att det snart vill gå över ♡


♡ Sista dagen i skolan på sex veckor

Godmorgon! Idag är jag pigg och alldeles såhär super lycklig. Vet ni varför? ;) Det är sista dagen i skolan på sex veckor och vi slutar klockan tolv som vanligt. Hur underbart som helst! ;) Så nu ska jag dra mig mot skolan alldeles strax, så får vi höras mer efter skolan. Puss ♡

Btw, vad tycker ni om en frågestund ikväll tills på söndag? Kika in senare!!!


♡ 18 underbara år utan magsjuka

Godkväll! Har inte haft orken att uppdatera er sedan jag kom hem. Somnade en sväng och sedan drog jag iväg till frissan och nu känner jag mig alldeles fin och fräsch i håret! Blev så nöjd... :) Ikväll har vi bara legat framför en brasa och myst, dock så mår jag inte alls bra och har inte gjort det på hela dagen.  :(

Vad är det som spökar tro? Har varit spyfärdig och haft konstiga magont hela dagen och nu känns det värre än vanligt. Är det magsjukan som längtar efter mig?  :( Har du inte varit här på mina 18 år, så kom fan inte hit nu. Känns som att jag kommer få en jobbig natt. Jag är livrädd för att kräkas! Haha, ååh...  :(


♡ Ansiktsmask för torr hy

Det finns många bra ansiktsmasker för torr hy, men ibland så kanske man inte vill lägga massor med pengar på produkter som man är osäker på om de fungerar, eller så vill man ha ett ekologiskt alternativ. Oavsett anledning så finns det mängder med ansiktsmasker som är lätt att göra själv hemma. Här är ett enkelt recept som går snabbt att göra hemma.

Du behöver:
1 äggula
1 mosad avokado
2 msk olivolja

Gör så här: Blanda ihop alla ingredienser noggrant och stryk sedan på i ansiktet. Undvik partiet kring ögonen. Låt verka i ca 10-15 min och skölj sedan av med ljummet vatten. Toppa gärna ansiktsmasken med gurkskivor på ögonen när du har på ansiktsmasken. Det friskar upp, får dig att se piggare ut och är välgörande för huden kring ögonpartiet. Värt att prova iallafall! :)

♡ Mot Järvsö för att bryta ben

Godmorgon! Sovit gott? ♡ Det har jag gjort! Har nyss packat ner allt och frukosten är klar, ska snabba mig på med detta inlägg och sedan slänga i mig frukosten och dra på mig alla kläder för att hämta upp Mange, Frida och Tina och sedan dra oss mot Järvsöbacken för en dag där. Dags att bryta lite ben! ;)

Jag har ju fasen inte stått på ett par slalomskidor på 2 år, så ni kan ju bara vänta er ett inlägg senare om att någon har hänt. ;) Nä, men seriöst. Jag känner på mig ont mina vurpor kommer att göra idag! Wooosh ...


♡ Mina leggings från Bikbook

Fick en fråga om vart jag köpte mina nit leggings
; Dom är från Bikbook och kostade 199:- dom finns även på hemsidan och i gröna! 


♡ Hur du tar på dig parfym

Hur tar du på dig din parfym? Jag antar att du sprutar lite överallt för att du tror att det ska lukta mer och längre? Då gör du fel! För att det ska hålla längre och för att även du ska känna lukten hela dagen, gör såhär!

Spraya ett sprut på handleden och gnugga mot den andra handleden och även ett sprut i nacken! Överdriv absolut inte, det blir bara en stark lukt och det slutar med att du inte ens luktar gott! ;)

♡ Myskväll med favoriterna

Sofia och Ottilia har bakat, Marcus har köpt chips, brasan är tänd och vi sitter allihopa i soffan och inväntar bra på tvn för en liten myskväll med lite gotta men onyttigt! Det behövs faktist också ibland... :) Blir nog en tidig kväller för oss idag, är så himla trött så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Hoppas ni har haft en bra dag alla fina läsare! Uppdaterar mer imorgon. Puss ♡ (Jag t.om äter en skål med glass innan vi ens har börjat med det andra, här är vi tjocka... Men, det är gott)




♡ Hur du sköter dina borstar

Hur sköter man om sina borstar på rätt sätt?
Dina sminkborstar bör tvättas minst 1 gång i veckan.För att hålla bakterier och dålig hud borta så bör man ta sig lite tid att fräscha upp de borstar man använder i ansiktet minst en gång i veckan.

Hur tvättar man borstarna?
(Kolla bakåt i min kategori "tips" så finns det bilder och förklaring hur jag tvättar mina) Jag skriver lite kort här också.. Använd dig utav yes diskmedel, varmt vatten i ett glas och låt dina borstar vara i det varma vattnet med diskmedel i, i cirka 5 minuter och låt det sedan självtorka på ett papper.

♡ Jag dör av hunger snart

Hallå! Sitter just nu i skolan och har medicin. Klockan går alldeles för segt och min mage kurrar som bara den. Borde lära mig att äta bättre frukost kanske...? Anyway. Går till halv fyra idag så kommer inte hem förrän vid fem tiden. 
 
Nu ska jag plugga vidare! Vi hörs när jag kommer hem ikväll. Puss 
 

♡ Godmorgon alla fina

Goodmorning ♡ Sov så himla skönt inatt, så kom knappt upp imorse! Lyckades även få kort på min söta pojkvän som låg där och sov så skönt... Avundsjuk? Ah! :) Hoppas att denna dag går fort, så jag snart är hemma igen. Haha! Nu ska jag ta och skynda mig så vi hörs mer senare ♡

Btw, vad tycker ni om att jag börjat ge er tips en gång om dagen? :) Fine, det har bara gått en dag hittils. Men jag tror att det kommer bli mycket roligare att läsa, till en början iallafall. :)


♡ Nu är jag hemma från skolan

Där var första dagen avklarad! Gick bättre än väntat faktist. :) Dock är jag så fruktansvärt trött, men det är väl ingen nyhet. :) Nu sitter jag framför brasan och inväntar middagen, sedan blir det en varm dusch och måndags mys tillsammans med familjen ♡ Alltid något som behövs! Visst? :)

Har inget mer att säga idag heller tror jag...? Så vi får ta och höras mer imorgon bitti då jag vaknat (Om jag nu hinner uppdatera er innan jag åker) Men det tror jag nog! Om jag inte sover över.... :)


♡ Ett tips till dig med torr hud

Du kan göra ett fukttest för att se om din ansiktshud är uttorkad. Om du lägger ett tjockt lager fuktighetslotion och det efter 5-10 minuter inte finns en enda lotionrest kvar på ytan så har din hud sugit i sig fukten som en svamp! Det är beviset för att din ansiktshud är extremt törstig och att du bör förutom din dagliga hudvård upprepa fuktkuren minst en gång i veckan.

Vistas du mycket i torr inomhusvärme och arbetar ofta framför dataskärmar? Då behöver du säkert fräscha upp din hy med en välbehövlig fuktdusch då och då. Köp en liten duschflaska och fyll den med pärlande mineralvatten. En spraydusch då och då tar bort den ansträngda känslan och ger huden en ny och frisk mjukhet. De finfördelade fuktpartiklarna ger djup lyster åt huden och kan sprayas direkt över makeupen.

Torka dig inte helt torr efter duschen utan massera in kroppslotionen medan huden fortfarande är aningen fuktig. Då har huden lättare för att tillgodose sig den näringsrika lotionen eller krämen.

♡ Tillbaka till verkligheten igen

Godmorgon! Nu har jag fixat mig och stoppat i mig en snabb frukost samt hunnit vaknat till riktigt. Ska alldeles strax dra mig mot tåget som tar mig till Ljusdal där en lång skoldag väntas. Är nästan så att man vill lägga sig ner och bara gråta. :( Är så himla skoltrött! Men... Jag klarar det! :)

Idag börjar jag även med att ge er skönhets-tips en gång varje dag!  :) Spännande? Hoppas att detta fungerar och att bloggen även blir lite mer intressant. Aldrig roligt att bara läsa vardag, eller hur? :)


♡ Och där var denna dag över

Vad ska man säga? Nu var denna dag över! :( Dagen jag absolut inte har längtat efter. Jag verkligen gruvar mig för att kliva upp imorgon och behöva gå till skolan. Men ett bra slut på ett bra lov, har nyss badat med älskling och använt massa goda och sköna produkter! :)

Nu ska vi strax fixa räk mackor och lite gotta sedan invänta en ny serie som börjar klockan 21.00! Tror den håller på till 23.30...? :) Så efter den så blir det sängen för våran del, så vi får höras imorgon! Puss ♡


♡ Ute på sista skoterturen

Gör ett inlägg ifrån telefonen för att visa er hur underbart vi faktist har det! Det är sol och vi bara njuter, kan det bli bättre? :) Såhär sista dagen innan man ska tillbaka till verkligheten. Helt fantastiskt! :)

Hade bara tänkt gjort ett väldigt kort inlägg nu, så vi får höras mer senare då jag är hemma! ♡ Hoppas ni har en toppen söndag, precis som mig! :)






♡ Då var detta underbara lov över

Yes! Då var detta underbara lov över. Visst har det gått alldeles för fort? :( Behöver mer tid för att vila upp mig och få orken tillbaka. Men jag tänker se det positivt... En vecka i skolan sen väntas 2 veckors APL och sedan en veckas lov och sedan 2 veckor till med APL. Så slipper skolan i 5 veckor! Hur underbart låter inte det? :)

Anyway... ♡ Har haft ett helt fantastiskt roligt, underbart och ett skönt lov med fina människor. Precis så som det ska vara! Så jag lämnar iallafall detta lov med ett leende. :) Imorgon är det tillbaka till verkligheten!


♡ 5 timmar utomhus, underbart

Fem timmar utomhus idag! :) Vi packade ner saker och tog skotern ner till sjön och gjorde oss en liten mysig plats där på isen. Vi tolkade bakom skotern, åkte som galningar, grillade, solade och bara njöt. Färg fick vi, synd bara att mina fula fräknar alltid vill komma fram så fort jag får lite sol på mig! ;)

Eftersom att vi var ute längre än tänkt idag så hann jag inte städa och fixa min och Marcus garderob, så varför inte köra på en natt städning så att vi kan vara ute och åka skoter imorgon? Ibland är vi smart! ;) Men först ska vi ställa oss i en varm dusch och bara njuta. Vi hörs mer imorgon! Godnatt ♡


♡ Hur du täcker dina mörka ringar under ögonen

SÅ HITTAR DU RÄTT NYANS.
Att hitta den perfekta nyansen på en concealer kan, minst sagt, vara lättare sagt än gjort. En concealer ska, som du hör på det engelska namnet, användas för att dölja röda näsvingar, pigmentfläckar, mörka ringar, finnar eller annat som du själv upplever som små skavanker i huden. Välj en concealer som är ett par nyanser ljusare än din egen hudton. Har du extra cash i plånboken kan det vara en god idé att investera i ett par nyanser, eftersom många av oss behöver två till fyra olika färger för att hänga med i hudens nyansförändringar, som skiftar i takt med årstiderna, sömn och stress. Hitta din perfekta nyans genom att dutta lite concealer under örat där halsen börjar. Där är din hud en aning ljusare än i ditt ansikte.

FLYTANDE, FAST ELLER CREME?
Concealers finns i flytande, fast och cremeform. Vilken sort du ska investera i beror dels på vad det är du vill kamouflera och din hudtyp. Har du torr hy är en rinnande och lätt concealer din bästa vän. Har du problem med finnar och blemmor är krämigare concealers i stick eller burk bättre, eftersom de har en tjockare och därmed mer döljande konsistens. Vill du prova hur pass döljande din concealer är? Applicera lite av produkten över blodvenerna på insidan av din handled. 

VÄLJ RÄTT CONCEALER..
Inte nog med att det finns hundratals nyanser att välja bland, det finns också en uppsjö av concealers med skräddarsydda syften. Och tur är det, för att applicera en concealer avsedd för mörka ringar över röda blemmor är ingen hit. Concealers ämnade för mörka ringar är ofta gula i färgen och innehåller nämligen ljusreflekterande pigment, som gör dem för ljusa att använda på akne och snarare framhäver finnarna än döljer dem. Concealers avsedda för plitor går ofta i gröna nyanser, vilket dämpar röda hudpartier. Många akne-concealers innehåller också bakteriedödande ingredienser, som bekämpar finnarna samtidigt som de hålls dolda för omvärlden.

APPLICERA RÄTT!
Concealer appliceras efter hudcreme och eventuell foundation men före ansiktspuder. Dutta concealern på det önskade området och jämna sedan försiktigt ut färgen med hjälp av ringfingret. Du kan också applicera concealern med en sminkpensel. En dos puder förseglar concealern och ser till att den sitter bättre under dagen. Bär du med dig concealern och lite pressat puder i handväskan är det enkelt att bättra på med färg under dagen.

BÄSTA CONCEALER-TIPSEN!
Känns din concealer alldeles för ljus? Prova att försiktigt borsta över lite bronspuder för att ge huden en varmare ton. Känns din concealer tvärtom alldeles för mörk, testa att blanda ut den med lite ögoncreme. De är ofta vita i färgen och ger din concealer en lite ljusare färg. Problem med konsistensen? Känns din concealer för torr och kakig på huden har du troligen applicerat lite för mycket på en lite för torr hy. Torka bort concealern, mjuka upp huden med lite creme och applicera concealern igen. Bygg hellre på flera, tunna lager än ett enda tjockt. Smälter din concealer bort efter lunch? Prova att byta din ansiktscreme mot en mer mattande variant som bekämpar den feta t-zonen, och ha med dig concealern i väskan så kan du bättra på den under dagen.


♡ Dags för en ute dag

Goodmorning ♡ Sovit gott? :) Vi ska stoppa i oss en god frukost nu och sedan klä på oss lite kläder, tanka skotern och packa! Sedan drar vi ner på isen och grillar lite korv. Mysigt va? :) Får se hur länge vi stannar där, hade tänkt hunnit med en hel del saker idag såå .. Jag uppdaterar mer senare :)

Förresten, som ni ser så har jag ny header. Kommentera gärna om denna var bättre (Tyckte den andra var så himla tråkig, när det bara var grått och tråkigt) så tog mer färg nu. Funderar även på att skaffa mig en helt ny design här på bloggen! Jag tröttnar så fort... ;)


♡ Dags för fredagsmys med favoriterna

Godkväll! ♡ Har ätit god middag här hemma tillsammans med familjen och Sara m.familj och haft det hur mysigt som helst! :) Nu ska vi hoppa in i en snabb dusch innan det är dags för lite fredagsmys och tv tittande. Om det är lika fint väder imorgon så ska vi ner på isen med skotern och grilla. Låter mysigt va? :)

Anyway... Ska ta och skynda mig nu! Det som ni ser i inlägget nedanför börjar gälla på måndag, hade glömt att skriva det! Då är det dags för nya tag i bloggen. Har varit alldeles för tråkig nu! ;)


♡ Detta är vad som kommer hända i bloggen


♡ Nyss vaknat efter en underbar natt

Godmorgon skönheter ♥ Inatt har jag sovit så himla bra, bästa natten på väldigt länge! :)  Dock så känns det förjävligt att lovet börjar dra sig mot sitt slut. Kan ni tänka er? Vad fort det har gått! :( Därför så tänker jag göra det bästa utav denna helg. :) Nu ska vi äta frukost och vad händer sen...? Vi får allt se! :)


♡ En bra dag tillslut

Varit fullt ös hela dagen, men vad himla skönt det har varit! ♡ Tänk om detta väder kunde fortsätta. Vi har varit ute med skotern en stund på eftermiddagen igen och grillade även en varsin korv, sen åkte vi hem och jag somnade till en sväng och sedan var det dags för mys. Nudå...? ;) Är pigg och har inget att göra.

Så ska ta och planera lite inför den kommande tiden här på bloggen ikväll... ;) Det får ni veta imorgon hur allt kommer att bli här! Tror det kommer bli mycket bättre och det kommer bli roligare för er. ;)






♡ Är vrål hungrig

Åh, är äntligen hemma! Det tar på en att vara med småttingar i bara 3 timmar... ;) Vi har dansat, lekt, busat som aldrig förr och bara tokat oss! Men det är underbart att få egen tid tillsammans med syskonen ♡ Anyway... Nu är jag vrål hungrig så har precis gjort nudlar som jag tänkte stoppa i mig. Snabbt och gott! ;)




♡ Har fixat mig och ska snart dra

Färdig fixad och klar! ♡ Nu ska jag alldeles strax bege mig mot Sara och Christian där Moa och Linn väntar på mig, ska passa dom i cirka 3 timmar. Wish me good luck! Nejdå, det ska nog gå bra... ;)


♡ Frukost och solen skiner in

Godmorgon alla fina! ♡ Har nyss ätit en liknande frukost som igår med en skinande sol in genom fönstret, kan det bli bättre? :) Man blir på ett sådant bra humör! Ska ta och fräscha till mig och sedan gå hem till Sara och Chrille där jag ska passa Moa och Linn någon timme. Får se vad vi hittar på för tok! :)

Det här med lovandet av bättre bloggning, vart tog det vägen? Jag är verkligen usel på det! Men vet ni vad ni kan göra för att hjälpa mig? Slänga in kommentarer om vad ni vill läsa om osv!  ;)


♡ Frukt bricka och myskväll

Yes, det har varit en sådan dålig bloggning idag! Förlåt, förlåt, förlåt! ♡ Men det är ju faktist lov... :) Hade tänkt myst ner mig i soffan tillsammans med Sofia, Marcus och mamma nu och invänta bra på tvn. Till det har vi gjort frukt bricka och annat gott! :) Känns som en super bra kväll. ♡


♡ Idag blir det fotografering

Godmorgon alla fina, sovit gott? ♡ Det har jag gjort! Så skönt med sovmorgon. Tänker inte kliva upp tidigt en enda dag till på detta lov! ;) Nu har vi ätit god frukost och snart blir det fotografering för fulla muggar. Tänker dela med mig utav bilderna här på bloggen sen ♡ Så, vi hörs mer sen!


♡ Myser med pojkvännen & mamma


♡ Några tusenlappar fattigare

Haft en kanon dag i Gävle! ♡ Gjort av med någon tusenlapp, men för första gången på det jag behöver! Känner mig riktigt duktig faktist... ;) Nu har vi nyss kommit hem och har precis gjort en brasa! ♡ Tänker ligga framför brasan och tvn resten utav kvällen, är så himla trött och frössen! :)

♡ En ansiktskräm (Blev konstigt ljus, så syns inte så bra) och en vår jacka!
♡ Två slappa linnen för endast 49;-

♡ Ett par vanliga svarta tights och en vit blus
♡ Ett par svarta leggings med nitar på knänen.

♡ Påväg hem från Gävle

Hej på er! ♡ Jätte dålig uppdatering idag, men det är ju för att jag sprungit på stan hela dagen! Gjort av med en hel del pengar men är tok nöjd med mina köp idag. Visar er hemma sen! Puss ♡
 


♡ Nu är vi fixad och klar

Oh fyfan...! Det känns verkligen tungt att kliva upp såhär tidigt på ett lov. :( Men iallafall, varför vi är uppe såhär tidigt är för att vi alldeles strax drar oss mot Gävle för en hel dag med shopping! :) Så skrivandet idag kommer absolut inte vara på topp, men ska försöka uppdatera er då jag är där också! :)

Ha en super bra dag alla fina läsare! ♡


♡ Vi ska flytta till Arbrå

En obeskrivlig lycka! :) Lycklig men har ändå en skrämmande känsla i kroppen. Vi ska lämna vårat hus i Vallsta där vi alltid bott sedan vi varit liten med både mamma och pappa, det har liksom alltid varit vårat hus. Om 3-4 månader flyttar vi till Arbrå där vi bott en gång tidigare tillsammans med mamma och Göran!

Spännande och roligt att komma närmare alla vänner! :) Dock så lämnar vi halva släkten här i Vallsta, men det är ju inte så långt. Mycket att vänja oss vid! Nu kommer vi bo nära alla. Här är vi ensam!


♡ Ottilias födelsedag är över

Vad är det för fel på blogg.se idag? Jag kan inte gå in och söka på varken min eller någon annans blogg här. Irriterande! :( Anyway... Idag har vi firat Ottilia som fyller 13 år ♡ Nu har vi precis myst ner oss i soffan för att ta det lugnt resten utav kvällen. Imorgon ska vi upp klockan sju, varför får ni veta imorgon! :)

Jag uppdaterar er imorgon då jag vaknat ♡


♡ Tipsar er om något ovanligt


♡ Mitt "schema" denna måndag


♡ Breakfast with my darling

Goodmorning boys and girls ♡ Nu har min fina gjort frukost till oss som vi tänkte stoppa i oss innan vi beger oss mot Bollnäs och Arbrå för en massa ärenden! Är en fullspäckad dag idag... Kolla in snart igen, så ser ni vad jag har att göra idag! Puhh... Anyway. Nu ska jag äta god frukost ♡


♡ Blev inte som jag hade tänkt

Kvällen blev inte alls som jag hade tänkt...! :( Dumt att planera något. Men så kan det gå! Nu har jag nyss stoppat i mig en halv kebabrulle och sitter nu och redigerar lite bilder sedan fotograferingen idag. Minns inte sist jag satt och höll på med bilder på datorn! Riktigt roligt faktist... :)

Så... Vad händer ikväll då när ingenting blev som planerat? Johan Falk och lite onyttigt skit kanske...? ;) Aja, jag uppdaterar mer senare om jag har något mer intressant att säga då... ;) Puss ♡♡


♡ Ute på en promend i solen

Var tidigare ute på en lång promenad med hundarna i solen! ;) Det var så himla skönt ute, detta väder får gärna fortsätta! ♡ Har nyss fotat lite på olika saker, kanske kommer upp någon bild här senare ikväll då jag redigerat dom. ;) Pojkvännen är fortfarande och tonar rutorna på bilen, så väntar in honom nu så att vi kan göra lite god middag och ha en mysig kväll tillsammans! ♡

Dagen blev inte som planerat riktigt, men det har varit så himla underbart! ♡




♡ Svar på en fråga

♥ Sportlovet kommer att vara helt vanligt vad jag vet nu...? Vanligt för mig är att bara mysa och ha det bra hela lovet med människor som får mig att må bra! Inget mer planerat än så länge...;)

♥ Påsklovet kommer jag att spendera i stugan i Lofsdalen tillsammans med pojkvännen och familjen! ♡


♡ Svar på tal om portaler

Bra och dåliga saker med nattstad
♥ Bra - Det var lätt att förstå sig på med designer och sådant.
♥ Bra - Det var en bra portal, det gick jätte bra där för mig.
♥ Dåligt - Man brydde sig bara om att komma högre upp på topplistan
♥ Dåligt - Dom svarade aldrig på ens mail om man ville något.

Bra och dåliga saker om blogg.se
♥ Bra - Man känner att man kan blogga precis när man vill och hur mycket man vill
♥ Bra - Man bryr sig inte lika mycket om att ligga "högt" upp
♥ Dåligt - Det här med designen är svår för oss som inte kan med alla dessa koder.

♡ Vaknade med panik

Godmorgon alla fina ♡ Sovit gott? Det har jag gjort tills jag vaknade med panik imorse... ;) Så dum som jag är trodde jag att det var måndag och dax för skolan! Kom på mig själv efter en stund att det är söndag och att jag faktist har en veckas sportlov. ;) Så kan det gå ibland! Anyway... Nu ska vi stoppa i oss god frukost! ♡

Vad händer idag då? Mys och fippel dag kanske? ;) Ska upp till Lars och hämta saker vi glömde där i fredags, sedan får vi se vad vi hittar på för något. Hur som så uppdaterar jag er senare ♡


♡ Ögonen är alldeles för tunga

Efter bara några timmars sömn inatt så är jag väldigt trött ikväll! Därför så tänkte vi hoppa in i en varm dusch nu och sedan mysa ner oss i sängen och försöka få lite sömn! ;) Haft en mysig och alldeles lugn kväll, precis som jag ville att den skulle vara! Om bara 2 timmar firar jag och älskling även 1 år och 2 månader tillsammans ♡

Vilket väder det blev ikväll... Storm! Anyway... Nu ska jag skynda på så att Marcus slipper vänta så länge, vi får höras mer imorgon då jag vaknat! Hoppas ni haft en bra kväll. Godnatt ♡


♡ Två bilder sen gårdagen

Inte alls många bilder sedan gårdagen och inte heller bra bilder. Därför delar jag bara av mig två utav dessa som knäpptes igår här och ni som har mig på facebook hittar flera där. Återigen, tack alla för igår! ♥



♡ Första gången på krogen

Oj vilken kväll! ;) Hamnade på tre olika fester och sedan drog vi på krogen och fan vad roligt vi hade hela kvällen! Dock så mår man inte alls bra idag. Skallebank from hell! Skulle egentligen åka till Söderhamn nu men min bakfylla tillät inte mig att åka dit idag...! ;) Så Marcus åkte precis och jag tänker lägga mig en stund så kanske jag mår bättre senare. Haha! ;)

Bilder sen gårdagen kommer in senare, lovar! ;)


♡ Ikväll höjer vi glasen

Yes! Ikväll höjer vi glasen och skriker skål ;)

Nu ska jag börja fixa mig tillsammans med pojkvännen och sedan ska vi hem till Lars på middag och förkrök, sedan blir det Bollnäs...? och dra på krogen! För första gången för mig ikväll... ;) Hoppas på en grym kväll ikväll och att ingen har lust att förstöra den för mig! ;) Skål alla fina ♡


♡ Snygg blus från ginatricot


♡ Godmorgon alla fina

Godmorgon alla fina ♡ Sovit gott? Det har jag gjort! Riktigt skönt att få sova ut lite iallafall... ;) Men ska jag hinna allt idag så måste vi upp i tid! Ska försöka få i oss en riktigt god frukost nu och sedan dra oss till Bollnäs för att försöka fixa lite ärenden. ;) Sedan hem, duscha och fixa oss inför kvällen! Mer om det senare... ;)

Måste skynda mig lite nu så jag slipper sega så mycket och sedan få panik! ;) Puss ♡