try to be an angel but I just can't find my wings.

 Igår var det en helvetes dag, inatt var det en helvetes natt och idag är det en helvetes dag och inte nog med det så antar jag att det kommer att göra ont en längre tid framöver. En klump i halsen och ett stort svart tomt hål och en stor mängd av tårar och känslor finns i mitt liv nu. Ber om att få känna lycka, kanske idag, kanske imorgon, kanske en annan dag. Bara en liten, liten stund! Nu ska jag kämpa. I can fix it!!!

Mitt kära men förbannat korta sommarlov

Ungefär 3,5 vecka kvar på mitt kära men korta sommarlov. Den 3:e Juli till den 5:e Juli prov jobbar jag på Ängslunda. Jag börjar sedan min period där den 17e Juli till den 17 Augusti, vilket betyder att jag jobbar sista tiden utav mitt korta sommarlov. Jag vill också ha långt sommarlov! - But, casch is king baby

Anyway! Det jag vill komma fram till är att jag nu gör mitt sista inlägg här för ett tag. Visst kan det kanske komma upp ett inlägg här lite då och då som nu, men jag lägger nu bloggen bakom mig för en stund. Det är flytt och jobb som kommer nu och jag ska även försöka hinna med dessa "galna sommar kvällar, galna fester och massvis med mys med fina vänner" som sommaren ska bestå av. Ha en underbar sommar allihopa! 


En liten sådan uppdatatering som behövs

Äntligen har jag tid & ork till att blogga! You lucky :)

En liten ynka uppdatering som behövs i denna tomma blogg. Ingen tid alls för denna blogg längre, denna sommar är alldeles fullspäckad. Nu tre helger framåt ska vi vara i Trönö i husvagnen, festa och bara mysa. Så här kommer det fortsätta vara tomt. I promes you! Nu ska jag mysa med snutten ♥


En lugn tid hemma i pappas lägenhet

Bosatt oss hemma i pappas lägenhet här i Vallsta för en stund medans han är i Stockholm och jobbar. Här är det alldeles tyst, lugnt och underbart. Vi ska bubbla och bara mysa till det och äta en massa onyttigheter


En solig dag i Gävle på Valbo/IKEA

Idag när det äntligen kändes som sommar igen så tog vi bilen till Valbo/IKEA för att shoppa lite sådär spontant. Ett väder man helst skulle vilja ligga hemma eller på stranden, men inte vi inte... :) Anyway! Idag är det nationaldagen och vi firar den inte den på något speciellt vis alls. Vi har gjort två tårtor bara! :)

Ikväll skulle vi iväg och fiska. (Vilket inte alls är mitt intresse, men vad gör man inte för sin pojkvän då han vill något?) :) Dock så blev det ju inte så. Utan vi ska sätta oss snart i en bil till för att åka till Söderhamn fram och tillbaks och köpa mjukglass. "Vad gör det liksom? Är ju ändå sommarlov"  :)


Kan bara njuta utav att sommarlovet är här ✌

Godmorgon! Sovit gott? ♥ Det har jag gjort! Att inte behöva ställa klockan längre känns helt underbart, dessutom medans dom flesta går i skolan. :)Jag bara njuter utav att sommarlovet äntligen är här, synd bara vädret. Men vad gör det? Lovet har bara börjat. Inget klag här nu! Underbara sommarlov, du är så välkommen. :)

Finaste Madde som tog studenten igår och jag med ballongerna i fix till våra 3:or!




Kubb spelande och mys framför tvn

En bra och mysig start på mitt sommarlov. Kubb spelande i kvällsolen som tittade fram och mys framför tvn med familjen med en massa onyttigheter. Precis som det ska vara! En underbar start. 


Nu har jag gått på mitt efterlängtade sommarlov

Vilken känsla, vilken lycka! Idag såg man alla 3:or gå ut där på trappan och skrika av lycka och även vi fick ta vårat efterlängtade sommarlov. :) En dag som denna ångrar man sig lite att man valde att börja om på grund av byte av skola. Men det var det värt! Ett år extra i gymnasie för att trivas är helt okej!

Nu till en början ska jag bara sova länge om dagarna och njuta. Även packa flyttlådorna och bli en Arbrå bo!


Även fast jag just nu borde vara den lyckligaste

Imorgon får jag sommarlov och flytten är så nära. Är det inte nu man egentligen borde vara den lyckligaste i världen? Tydligen inte. Jag känner mig besviken, tom och alldeles, alldeles dum. Så blåst!

Come on Elin, you can do it! Ska dra ur tummen ur arselet och ta tag i livet på riktigt nu. Det är sommar och jag tänker ha en alldeles underbar sommar. Trots en lång flytt och jobb! - Cash is king


Och nu har jag ännu en till piercing på min kropp

I torsdags kväll bokade jag piercing tid. :) På fredag förmiddag så låg jag där i stolen och piercade mig igen. Nu är det bara min andra tatuering som fattas, sedan är det slut med att lägga ner pengar på "kroppen" för ett tag.

Fick en fråga om jag tyckte det gjorde ont andra gången.
Ärligt talat så nej. Jag var väldigt rädd efter det jag läst att det skulle göra väldigt ont andra gången man piercade naveln på grund av vävnaden som fanns där. Men där låg jag och det var klart efter bara någon sekund! Hann knappt känna någon smärta förutom tången då förståss. Naveln är det som gjort minst ont för mig.


Har pussat och kramats hejdå, känsligt

Efter en helg med mycket pussar, kramar, skratt och tok så har jag pussat och kramats hejdå med mina vackraste småsyskon som nu flyttar ifrån oss. 30 mil ifrån släkten på båda sidorna, för att deras mamma tar med dom till Östersund och bor där... Känns tufft, men det kommer nog kännas bättre med tiden. ♥

Vi kommer såklart att träffas. Men eftersom att man vet hur dom vill med detta, så känns det extra jobbigt att låta dom åka iväg. 30 mil ifrån sin pappa, släkt och syskon. Älskade tjejer, vad jag älskar er.